Nytt och snyggt inför sommarens alla motorcykelturer

Som den motorcykelfantast och modeälskare jag är så är det en höjdpunkt för mig att få åka och inhandla lite nytt och snyggt att bära under sommarens alla motorcykelturer genom Sverige. Förra året köpte jag mig ett riktigt snyggt MC ställ så i år har jag tänk att köpa mig bland annat en ny hjälm, en sidoväska och nya mc handskar. Jag brukar ofta handla ifrån SMXSports och jag blev till och med tipsad av en vän att köp Mc handskar från SMXSports.se, så det har jag tänkt att spana närmare på nu till helgen som kommer.

Tänkt införskaffa både ett par året runt handskar och ett par sommarhandskar

Något som är viktigt för mig är att handskarna håller bra kvalitét. Det finns ju så himla många att välja mellan, men jag har tänkt att införskaffa både ett par året runt handskar och ett par sommarhandskar. Skillnaden är oftast att året runt handskarna är vattentäta medans sommarhandskarna är lite tunnare och har god ventilation. Med vårt svenska klimat så vet man aldrig hur en sommarsäsong blir så det känns tryggast att införskaffa ett par av varje. Är det 15 grader och regnigt kan det vara gott att ha sina varma, vattentäta handskar medans det är guld värt att ha handskar med bra ventilation om det är 30 grader och strålande sol ute.

Ju snyggare väska desto bättre – om ni frågar mig

Väskan jag tänkt köpa har jag inte riktigt bestämt mig för ännu hur jag vill att den skall se ut, men förvaring är alltid bra att ha och ju snyggare den är desto bättre är det om ni frågar mig. Nu ser jag verkligen fram emot att ge hojen en sista puts och få hoppa i mina nya, snygga mc kläder för att ta årets första motorcykeltur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: qbc