MC Team 1

Jag har växt upp med motorcyklar, gocarts och fordon som ska gå snabbt. Det är min pappas intresse som gjort mig ganska intresserad också. Inte i den mån att jag kanske köper motorcyklar eller väljer bil utifrån hästkrafter men jäklar vad jag tycker det är roligt. En nära vän till min pappa driver Mc Team 1 och det har varit otroligt kul att följa hans resa genom åren. Det hela började med att han mekade för killar som tävlade i olika motorsporter. Han reste världen runt och mekade och levde verkligen drömmen. Det hela är ett stort intresse som han faktiskt får jobba med och det hela ledde vidare till att han startade sin mc-verkstad som står som en stabil del hos motorintresserade Boråsare med omnejd.

Dels är det roligt för att MC Team 1 har blivit mer och mer till en riktigt verkstad. Det som tidigare var ett garage som var till för lite hobby-mek har blivit till en riktig business dit folk lämnar in sina älsklingar för service eller lagning. Det tuffar på och jag tror verkligen att MC Team 1 skulle kunna växa sig ännu större med hela verksamhetens kompetens och ambitioner.

En serviceanläggning för allt inom MC

Ja, det är precis vad det är och dem utför med andra ord allt från service, renoveringar, skadereparationer, däckbyten och jag, kort och gott allt som har med din MC att göra. Dem utvecklas från år till år och jag förstår verkligen att varje jobb ger sin utveckling. Man lär sig mer och mer och det känns som att en MC-mekaniker aldrig blir fullärd. Jag blir inspirerad av hela verksamheten och jag tycker det är fantastiskt kul att se att det går så bra helt enkelt. MC Team 1 är helt enkelt här för att stanna många år till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: p7b