Valeryd är såklart det självklara valet

Jag har skrivit det innan och jag gör det igen. Ska du ha något till släpvagnen, husvagnen eller båttrailern så är Valeryd såklart det självklara valet. Senast fick jag gå in och läsa om Valeryd bromsbackar eftersom jag inte hade en aning om vad detta egentligen var bra för. En husvagn eller släpvagn eller något i den stilen är ju gjord för att klara extrem belastning. Valeryd är därmed i framkanten och har utvecklat och kan till slut introducera en unik teknik såsom RIb Design för bromsbackar med marknadens bästa garanti till släp- och husvagnar.

Du kan antingen köpa Valeryd bromsbackar som ett helt set med alla delar du behöver eller så kan du köpa precis den delen du behöver. Oavsett så blev jag också ännu mer nöjd när jag kunde kontakta Valeryd och faktiskt få privat rådgivning i hur jag skulle enklast använda delarna i mitt paket med Valeryd bromsbackar. Det hela slutade väl och nu kan jag känna mig trygg med min släpvagn igen men jag blev också så himla imponerad av Valeryd i sig.

Valeryds vision

De ska bli Europaledande leverantörer av reservdelar och tillbehör till släp och husvagnar. Där är visionen och den är tydlig. Ambitionen blir med andra ord att vara förstahandsvalet bland slutkonsumenter men även återförsäljare genom att ha marknadens bästa konceptlösning. För vem vill inte att det ska vara enkelt. Jo men alla såklart. Vid utvecklandet av marknadens bästa verktyg för att kunden enkelt ska hitta delar som kunder söker gör själva sökverktyget helt avgörande. Oavsett så vill man enkelt hitta det man behöver och om man dessutom får så bra hjälp med hur man sedan också ska använda det man köpt gör ju hela köpupplevelsen till en fröjd. Valeryd är och kommer alltid att vara det självklara valet för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: ygw